Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érdekességek a sorozatról és a szereplőkről

2009.04.20

    *  A Candy-t alakító Jacqueline Bracamontes szépségkirálynőként kezdte a pályáját, 2000-ben Jalisco állam, majd Mexikó legszebbjének választották - innen vezetett az út a sorozatok világába.
   Kép * Candy neve beszélő név, a Cándida jelentése ugyanis jámbor, naiv. A sorozatban a főhősnőnek pont ezzel a kezdeti hiszékenységével kell megbirkóznia, hogy a társadalom elvárásaival szembefordulva megmutassa, mire is képes valójában.
    * Jaime Camil (Santiago) azt nyilatkozta, hogyha választhatna, sokkal inkább Candy szerepével tudna azonosulni a sorozatból, mivel a belső szépséget ő is többre tartja.
    * Candy öltözködése, frizurája és stílusa igazi divatot teremtett Mexikóban.
    * A sorozatot Kínában is feldolgozták, ahol három, egyenként 40 részes évadot terveznek a novellából, melynek címe Sha nu zui niu lesz, magyarul: Az ártatlanok jobbak. Ez egyébként a második televisás novella, melyet a kínaiak feldolgoznak, az
Kép első a La Fea Más Bella volt (Lety, a csúnya lány), melynek szintén Rosy Ocampo a producere.
    * A Candy eredeti címe Las estúpidas no van al Cielo, azaz A hülye lányok nem jutnak a mennybe, ám ezt a producerek túl erősnek találták, így végül megváltoztatták a kevésbé provokatív Las tontas no van al Cieló-ra (A buta lányok nem jutnak a mennybe).
    * A Candy-t játszó Jacky Bracamontes és a Patriciót alakító Valentino Lanús az életben is együtt jártak, ám mire elkezdődtek a forgatások, már különváltak útjaik. Ennek ellenére a közös munkát nem nehezítette meg a közös múlt, noha Jacky azt nyilatkozta, hogy a kedvenc munkatársa Jaime Camil volt.
    * A novella modern hangvételéhez hozzátartozik a melegek és az egyedülálló  anyák elfogadtatása, akik még mindig nagyon hátrányos megítélést kapnak Mexikóban, ezen felül eltökélten buzdít az anorexia és a bulémia elleni harcra.
    * Az újító jelleghez hűen (a mexikói sorozatokban szokatlan módon) a Candy szereplői más novellákban is megjelentek, például az egyik epizódban Candy az Al Diablo con los Guapos szereplőivel találkozott, egyesítve így a két novella univerzumát.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nono_ka@citromail.hu

(sexy nono, 2010.08.29 18:13)

ez 1 nagy hülyeség le se írják miről szól